January 21, 2011

Proudly I present you / Fier stel ik jullie voor aan THE MISFIT SOCK !
***

[ING]This Christmas project was launched in a small edition last Christmas in but will take off for real in 2011. Karen Kelly Kiefer (Boston, USA) and her four girls wanted to give a life to their Christmas traditon/story and asked me to illustrate The Misfit Sock.
I'm soooo happy I received the KIT. It's a box, with the book and the story inside and also! your own Misfit Sock to decorate and give it wings to fly into the world in search of his friend.

Visit here the Misfit Sock - website!
We are still working and adjusting but we would be pleased if you want to leave your comments on what you see.


The Misfits are dreaming already again of Christmas...
Thank you for your thoughts we will appreciate that enormously!
***
[NL]Dit project werd Kerst 2010 gelanceerd op een kleine oplage. De officiële start is gepland voor Kerst 2011! Hier al een kleine preview!
Het verhaal en de traditie werden vormgegeven door Karen Kelly Kiefer (Boston, VS) en haar 4 meisjes. Ze vonden het tijd de traditie te delen met de wereld en hopen dat alle eenzame sokken zo een toekomst tegemoet kunnen gaan. Ze vroeg mij om het boek en de kit te illustreren en vorm te geven. De kit komt met belletjes inclusief, het boekje met het verhaal én een fantastische 'Misfit Sok' om wensen in te stoppen, te versieren en dus een nieuw leven te geven i.p.v. de 'eenzame sok' te blijven voor eeuwig.

Bezoek The Misfit Sock - website
We nemen de tijd om alles op punt te zetten en te verfijnen...vandaar stellen wij het heel erg op prijs als jullie een reactie willen achterlaten over wat je hier ziet of op de website.

Een oprechte dank. Het leven van de Misfits hangt ervan af en zij tellen al af naar de volgende kerst! :)

4 comments:

Vera said...

Katy
het ziet er heel erg schoon uit!
Groetjes
Vera

d'Ank said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!
Kan ik er ééntje bestellen?

Marijke De Wagter said...

Ik wil er eentje!!! Laat me tijdig weten wanneer ik het kan bestellen! xx

Rita said...

ik wil er ook eentje... please?
Zo leuk!